Molta gent, per no dir tothom, fa servir internet i els llocs web per trobar feina. Però molt poca gent utilitza les xarxes socials en el seu favor. Comencem, doncs, una sèrie de 5 post per donar idees i pautes a seguir per diferenciar-nos i fer-nos visibles als mitjans socials.

Però abans de començar a utilitzar les xarxes socials per trobar feina hem d’assegurar-nos que hem fet la feina prèvia: tasques bàsiques i necessàries que seran el nostre punt de partida.

Feina prèvia

Currículum: assegura’t de que el teu està actualitzat.

  • Comprova habitualment el correu electrònic i l’agenda. Marca’t cites. Coneixes Google Calendar?
  • Inscriu-te a tots els webs per cercar feina i envia CV’s, però només a les ofertes que encaixin amb tu, d’acord?
  • Crea’t perfils a les xarxes socials: els necessitarem per a que ens coneguin ja que si no hi som, digitalment no existim! I necessitem que ens trobin!

 

 

Selecciona als teus “amics”

Les empreses s’ho mirem. Miren els teus perfils a les xarxes i intenten recabar el màxim d’informació sobre tu que els sigui possible. És per això que si apareixen comentaris i fotos de mal gust et perjudicarà.

Elimina tots els amics dels teus comptes de Facebook (i altres xarxes similars) que et puguin avergonyir. No t’ajudaran a trobar feina.

Suggerència: fes-te un Facebook professional i amaga (fes privat) el teu perfil personal. D’aquesta forma les empreses et trobaran pel que tu vols.

 

T’ha agradat aquest post? Subscriu-te al bloc per rebre més informació interessant per correu.

 

Consulta la resta d’entrades disponibles de la sèrie:

Com cercar feina a les xarxes socials? (Part 1)
Etiquetat a:            

Deixa un comentari