Us donem la benvinguda al bloc. En aquesta primera entrada m’agradaria explicar-vos què és el que més ens agrada a la gent d’SPIN i, en definitva, què hi trobareu per aquestes contrades:

  • Comerç en línia (o eCommerce): tens un producte? El vols oferir al món? Una botiga online et permet ampliar la teva audiència i facilita les vendes. Però també necessitaràs sistemes de cobrament, publicitat, sistemes d’atenció al client… En parlem!
  • Formació en línia (o eLearning): aquesta ens permet tenir total flexibilitat i autogestió del temps disponible. T’expliquem què pots trobar a la nostra plataforma d’elearning i a quins centres col·laborem. Subscriu-te per aconseguir descomptes!
  • Formació presencial: ja portem prop de 14 anys (com passa els temps!) fent formació presencial en diferents centres. Hem acumulat moltes experiències interessants i fins i tot divertides que a la vegada poden ajudar-te a aprofitar més les teves classes presencials.
  • Marca personal (o personal branding): les marques són molt importants a les nostres vides, ens aporten seguretat, confiança, garantia de producte. Les persones i els professionals també hem de ser marques per generar les mateixes experiències positives en vers els que ens envolten. Tant si treballem com si estem a l’atur ens hem de potenciar i aquí t’explicarem com.

“Què hi trobaràs al bloc?”


  • Blocs, Facebook, Twitter i altres xarxes socials: vivim a les xarxes socials, ens hi trobem còmodes i són a dia d’avui el mitjà de comunicació més potent i lliure, ja que el fem els propis usuaris aportant les nostres opinions i experiències. Quina és la teva xarxa preferida?
  • Casos d’èxit: dels nostres clients, alumnes, amics, col·laboradors o proveïdors. Els volem potenciar perquè ens aporten molt de valor i coneixement.
  • Els nostres productes: fa més de 10 anys que oferim assessorament i serveis informàtics. Adaptem cada solució a cada client ajudant-lo a ser més competitiu i eficient. Pregunta, pregunta… It’s free!

Ja estem on fire! Què et sembla?

La primera entrada: què hi trobaràs al bloc?

Deixa un comentari